Van der Waal Machinery is sinds 2005 actief in de metaal- en kunststofbranche. Vanaf het begin ligt haar focus op het verspanen van hoogwaardige metalen en kunststoffen. Onderdelen, halffabricaat, of eindproduct, ons bedrijf denkt mee in mogelijkheden.

Het bedrijf werkt met de beste gereedschappen en heeft haar machinepark de afgelopen jaren enorm uitgebreid. Inmiddels telt de werkplaats een drietal meerassige draaibanken waarmee de meest ingewikkelde vormen van verspanen kunnen worden gerealiseerd. Uiteraard werkt het bedrijf met de vereiste certificaten en worden onze mensen continue  bijgeschoold. Hierdoor blijft het bedrijf up to date in de mogelijkheden van verspanen.

De nadruk ligt op seriewerk in kleine of grote aantallen. Maatwerk is hierbij leidend, een doel dat mede bereikt wordt door de afdeling engineering. Hier wordt het product uitgedacht,  berekend en voorbereid op de werkplaats. Dit geheel conform de specifieke wensen van de klant.

De lijntjes tussen klant, de afdeling engineering en werkplaats zijn kort waardoor het leveren van maatwerk tot onze specialiteit behoort. Van der Waal Machinery heeft in de loop der jaren een aanzienlijke expertise opgebouwd dat zich uit in tevreden klanten. 

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken samen met de beste leveranciers van metalen en kunststoffen. Het leveren van complete producten behoort tot de mogelijkheden. Uw producten worden bij Van der Waal Machinery vertrouwelijk behandeld, wij garanderen privacy. Dat maakt van ons een betrouwbare partner.

Kleine maar ook grote bedrijven uit de regio behoren tot onze vaste klantenkring en daar zijn we trots op.

Bent u geïnteresseerd in verspaningswerk?

Neem contact met ons opVraag een offerte aan