Specialist in verspanen

Sinds 2005 actief in de metaal- en kunststofbranche.

 

Seriewerk in kleine of grote aantallen

Het product uitgedacht, berekend en voorbereid op de werkplaats.

1
1
Wij kunnen elke verspaningstechniek uitvoeren,

van traditioneel tot computergestuurd.

CNC Frezen

CNC frezen kan op vele manieren. Van der Waal Machinery is gespecialiseerd in diverse freesmethoden en beschikt over de meest moderne apparatuur om het gewenste resultaat
te verkrijgen.

Lees meer

CNC Draaien

CNC draaien is een verspaningstechniek waarbij het product ronddraait en met gereedschap delen van het product worden weggesneden. Deze bewerkingsvorm kent verschillende processen.

Lees meer

5 assig simultaan frezen

Een methode om de meest complexe producten te frezen is het zogenaamde 5 assig simultaan frezen. Van der Waal Machinerie beschikt over een  5 assige simultaan frees en onderscheidt zich hiermee van haar concurrentie in West- Brabant.

Lees meer

Kotteren

Bij kotteren staat het product stil en draait het gereedschap. Vlakkotteren kenmerkt zich door de machinale bewerking naar binnen toe en langskotteren door de bewerking van binnen naar buiten.

Lees meer

Ons bedrijf, Van der Waal Machinery in Etten-Leur, is gespecialiseerd in verspanende bewerkingen voor alle type metalen en harde kunststoffen. Wij kunnen elke verspaningstechniek uitvoeren, van  traditioneel tot computergestuurd voor de meest complexe bewerkingen. Daarbij maken wij gebruik het beste gereedschap en materialen en is ons bedrijf uitgerust met innovatieve machines waaronder Computer numercical control (CNC) draaibanken.

Van der Waal Machinery richt zich met name op seriematige metaalbewerking, in kleine of grote hoeveelheden. In het traject van ontwerp tot verspaningstechniek hechten wij veel waarde aan de eisen van de klant. Wij staan open voor uitdagingen en gaan voor kwaliteit, de basis van ons trouwe klantenbestand.

ENGINEERING

Naast bewerkingen op het gebied van boren, frezen, draaien en kotteren beschikt ons bedrijf over een uitstekende afdeling engineering waar uw wensen vanachter het bureau zorgvuldig worden berekend en uitgewerkt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste software die bijdraagt aan een vlotte en uiterst nauwkeurige bewerking.

Lees meer